name

Jubilæum for BigScience.dk – Nyt format og nye datoer

BigScience.dk navigerer løbende i forhold til den nuværende COVID-19 situation og de udfordringer den giver især udenlandske gæster til vores arrangementer.


Derfor ændres den planlagte fejring af 10 år med BigScience.dk og danske virksomheders kontrakter fra et fysisk arrangement den 2. september til en række BigScience webinarer i efteråret afsluttende med lanceringen af et festskrift som præsenterer danske virksomheders succeshistorier.

Hvert webinar vil præsentere en dansk virksomhedscase og koble disse succeshistorier med et indlæg af indkøbschefen fra den pågældende facilitet, hvor også kommende indkøb vil blive berørt. Ved hvert webinar vil der være allokeret tid til opfølgning og diskussion med deltagerne og repræsentanter fra de pågældende faciliteter.

Webinarrækken planlægges at starte ultimo oktober og slutte i december med et særligt lanceringswebinar for festskriftet.

Efteråret kommer således til at stå i jubilæets tegn. Datoer for webinarene vil snart være tilgængelige HER og vil også blive givet i et kommende nyhedsbrev.

Vi regner med i 2021 at være i stand til at sætte prikken over i’et med udskæring af jubilæumskage og et glas champagne ved et hertil passende fysisk event

Vi skal beklage over for dem som allerede har tilmeldt sig samt har bestilt standpladser, men finder det desværre nødvendigt med denne ændring.

Tilmeld nyhedsbrev

×